SELFIE fotóberendezés

Mi is ez valójában?
A Selfie fotóberendezés egy egyedi tervezésű fotó automata. A berendezés egy profi fényképezőből, fotó nyomtatóból és egy érintőképernyőből áll, amelyet egy számítógép vezérel. A berendezések egy modern, exkluzív kinézetű dobozba vannak beépítve.

Hogyan működik?
A berendezés működése nagyon egyszerű. Az érintőképernyőn megnyomjuk a start gombot és a gép elkezd vissza számolni, 3 másodperces vissza számolást követően készül az első kép, majd következő 3 másodperc után a második és igény szerint a harmadik képkocka.

Milyen rendezvényre is ajánljuk?
– Lakodalom
– Céges rendezvény
– Családi nap
– Magán összejövetel
– Sport rendezvény megnyitó
– vendéglátóhely megnyitó vagy évforduló
– Bál
– Divatbemutató

Akárhova is visszük a berendezést mindenhol sikere van széles körben. A menő kiegészítőkkel és egyedi hátterekkel kombinálva jól lehet szórakozni. A fotókra rákerülhet a rendezvény, esemény neve, logója vagy akár egy dátum is. Ez jelentős kampány és marketing erővel bír, hiszen egy jól elkészült buli fotó nagy körutat futhat be közösségi oldalakon. Arra gondosan odafigyelünk, hogy magán rendezvények, összejövetelek fotói ne kerüljenek ki nyilvános felületre.

Ízelítő a galériánkból

Elérhetőségeink

Selfiehang Kft.
Béke utca 17.
2543 Süttő
Magyarország

Mobil: +36 30 826 0288
Email: selfihang@gmail.com

Küldetésünk

A szakmában eltöltött évek tapasztalatait kamatoztatva, és erre alapozva alapítottuk meg a Selfiehang Kft-t! Számunkra az a legfontosabb, hogy hosszú távon, a rendezvénytechnika piacán tudjunk maradni, régi és új partnereink elégedetten gondoljanak ránk.